Veel gestelde vragen

Welke ingrediënten zijn opgenomen in EMPowerplus Q96?

u kunt de volledige EMPowerplus Q 96 lijst met ingrediënten vinden onder het kopje ingrediënten Q96.

 

Wat is de aanbevolen dosering voor EMPowerplus Q96 voor kinderen en volwassenen?

 De aanbevolen dosering voor volwassenen is twee capsules of tabletten tweemaal per dag. Voor kinderen verschilt de aanbevolen dosering per leeftijd.

 

De aanbevolen dosis voor kinderen is:

 

 Jonger 2              - het equivalent van één capsule per dag.

Leeftijd  2-3       - het equivalent van twee capsules per dag.

Leeftijd 3-5        - het equivalent van drie capsules per dag.

Ouder dan 5 jaar - het equivalent van vier capsules per dag.

 

Kan EMPowerplus Q96 maagklachten veroorzaken?

 Hoewel EMPowerplus Q96 zeer minimale bijwerkingen heeft, kunnen sommige mensen af en toe maagklachten ondervinden als gevolg van de vitaminen en mineralen. Dit vermindert vaak na een tijdje gebruik van het supplement. Inname van EMPowerplus Q96 bij het ontbijt en diner, of samen met een hapje eten, zoals een banaan of yoghurt, kan helpen het probleem te verlichten.

 

Kan EMPowerplus Q96 hoofdpijn veroorzaken?

Zeer zelden;  sommige gebruikers kunnen hoofdpijn ervaren wanneer het product voor het eerst wordt gebruikt, als gevolg van de mineralen en vitamine in het product. Als hoofdpijn optreedt, raden wij u aan uw dagelijkse inname te beperken tot één tablet of capsule per dag en langzaam te verhogen tot een capsule, twee keer per dag, dan tot de aanbevolen dosering voor volwassenen twee capsules tweemaal per dag.

 

Kan ik stoppen met het nemen van mijn andere voorgeschreven medicijnen als ik EMPowerplus Q96 neem?

Q Sciences  is geen medicijn  of product dat geneest of gebruikt wordt om ziekten  te voorkomen of te beperken

 Wijk niet af van de voorgeschreven medicatie zonder overleg met uw zorgverlener. Als je voelt dat de dosering van uw medicatie moet worden aangepast, doe dat niet zonder de directe supervisie en instemming van uw arts.

 

Welk onderzoek is uitgevoerd op EMPowerplus Q96?

 EMPowerplus Q96 is de meest onderzochte micronutriënten formule ter wereld.. Al het onderzoek is onafhankelijk uitgevoerd (niet gefinancierd door QSciences) in vier landen, bij 16 universiteiten, waaronder de Universiteit van Harvard.  Het is ook het onderwerp van 25 studies gepubliceerd in vooraanstaande medische tijdschriften. Deze studies hebben aangetoond dat EMPowerplus een positieve invloed heeft op stemming, hersenengezondheid en gedrag in verschillende omstandigheden. Bezoek qsciences.com om meer informatie over het onderzoek achter EMPowerplus Q96 te lezen en om uittreksels en de volledige rapporten te bekijken.

 

Zijn de vitamine niveaus in EMPowerplus Q96 veilig?

EMPowerplus Q96 bevat een veilige en evenwichtige mix van micronutriënten en is gebruikt in meer dan 17 jaar door tienduizenden mensen op een dagelijkse basis, met geen bewijs van toxiciteit. Vijfentwintig klinische studies zijn uitgevoerd op EMPowerplus Q96. Geen daarvan heeft enige toxiciteit aangetoond. Een bijzondere onderzoeksartikel richt zich op de veiligheid van EMPowerplus Q96: Research_study_13.pdf

 

Wat is de beste manier om EMPowerplus Q96 te geven aan kinderen?

 Als kinderen moeite hebben met het slikken van pillen, is er een  manier om de  inname van voedingsstoffen in EMPowerplus Q96 makkelijker voor kinderen te maken. Een manier is om de capsule te openen en EMPowerplus Q96 in voedsel te mengen. Een fruit smoothie zou een goede keuze zijn.

 

Kunnen zwangere of zogende vrouwen EMPowerplus Q96 gebruiken?

In alle gevallen waar sprake is van een bekende UL (Tolerable Upper Limit) voor specifieke voedingsstoffen in de zwangerschap, zijn 4 capsules van EMPowerplus Q96 onder dit niveau. Hoewel,  onze medische adviesraad EMPowerplus Q96 veilig beschouwt bij zwangerschap en borstvoeding, moeten zwangere of zogende vrouwen altijd hun zorgverlener raadplegen voordat zij begint met EMPowerplus Q96.

 

Op welke leeftijd kunnen kinderen beginnen met EMPowerplus Q96?

 De studies op EMPowerplus Q96 zijn gedaan op mensen in de leeftijd van 2 jaar en ouder. Onze medische raad adviseert te wachten tot  een kind ten minste 18 maanden oud is  en meestal vast voedsel  eet voor het begint met suppletie met EMPowerplus Q96.

 

Heeft  EMPowerplus Q96 invloed op drugstesten?

 Nee, EMPowerplus Q96 zal elke drug urinetest niet veranderen

 

Wordt  EMPowerplus Q96 vergoed door de verzekeringsmaatschappijen?

Sommige ziektekostenverzekering in Canada dekken EMPowerplus Q96, maar de meeste Amerikaanse verzekeringsmaatschappijen hebben geen dekking voor supplementen, zelfs met een doktersrecept. Neem contact op met uw verzekeraar voor meer informatie. Hetzelfde geldt voor Nederland.

 

Veroorzaakt EMPowerplus Q96 gewichtstoename?

 EMPowerplus Q96 leidt niet tot gewichtstoename of een aanzienlijke toename van de eetlust. Het beste wat je kunt doen, als je merkt dat je toeneemt in  gewicht, is om meer te bewegen en veel verse bladgroenten te eten.

 

Kan EMPowerplus Q96  helpen met verslavingsproblematiek?

 EMPowerplus Q96 is een grote hulp om te helpen in de strijd tegen verslaving.  De sleutel tot de meeste verslavingen is het gebrek aan dopamine en adrenaline die zo vaak voorkomen bij stress en genetische aanleg. De aminozuur bestanddelen in EMPowerplus Q96 (en QVitalize) worden rechtstreeks gemetaboliseerd tot dopamine en adrenaline en kunnen zeer effectief zijn bij het verminderen van drugsdwang.  

 

Hoe werkt het chelatietherapie proces?

 Omdat mineralen moeilijk zijn voor het lichaam om te verteren in zuivere vorm, gaan de mineralen in EMPowerplus Q96 door een rigoureus proces dat ze verpakt in organische moleculen en ze  bindt  aan eiwitten die het lichaam  gemakkelijk kan herkennen en verteren. Er zijn vele soorten van chelatietherapien in de natuur en in de geneeskunde; de middelen die worden gebruikt in EMPowerplus Q96 chelatieproces zijn natuurlijke biologische middelen

 

Kan ik EMPowerplus Q96 gebruiken als ik alcohol drink?

Alcohol is niet een probleem met EMPowerplus Q96.  Vermijd echter overmatig gebruik van alcohol, omdat dat invloed kan hebben op neurotransmitters SAP en kan leiden tot depressieve stemmingen.

 

Heeft het Q Sciences fabricageproces potentieel dat EMPowerplus Q96 voedselallergenen veroorzaakt?  

 Nee, het productieproces veroorzaakt geen voedsel allergie.

 

Kan de jodium in EMPowerplus Q96 oorzaak zijn van gezicht breakouts?

 Voor sommige mensen kunnen grote hoeveelheden jodium leiden tot een breakout, maar de hoeveelheid jodium in EMPowerplus Q96 is gering.. Een dash keukenzout heeft ongeveer evenveel jodium als EMPowerplus Q96. Jodium is een essentiële voedingsstof, zonder dat kan  de schildklier niet  functioneren en zou uw huid droog en ruw worden.

 

 Hoeveel calcium zit er  in EMPowerplus Q96?

De hoeveelheid calcium in 4 capsules van EM Powerplus Q96 is 352 mg. Recente studies tonen aan dat  te veel calcium geen goede zaak is, maar men kan tot 6-8 capsules per dag gebruiken voor een redelijke dosering voor calcium. De toelaatbare Upper Limit of UL is 2500 mg en de RDA is 1000 mg of meer voor volwassenen.

 

Hoeveel seleniumbevat  EMPowerplus Q96?

 EMPowerplus Q96 bevat 54 mg seleen per capsule.

 

Ik heb een ouder familielid die soms vergeet haar middag dosis EMPowerplus Q96 te nemen. Zal dit tot problemen leiden?

Het nemen van 2 capsules eenmaal per dag is beter dan niets te  nemen van EMPowerplus Q96. Deze aanvulling blijft 24 uur per dag werken, de middag dosering zal een goede aanvulling kunnen zijn, de ochtenddosis is nog  een aanzienlijke hulp.

 

Hoe lang duurt het om resultaten met EMPowerplus Q96 te  zien?

 Individuele resultaten variëren, maar voor veel mensen is een weeks genoeg tijd om een verschil met EMPowerplus Q96 te  voelen. Er zijn echter ook mensen die langer de tijd nodig hebben om de werking van EMPowerplus Q96 te voelen.

 

Kan ik EMPowerplus Q96 met mijn huidige medische aandoening of medicijnen gebruiken?

 Deze vragen moeten worden gericht aan uw zorgverlener.

 

Kan ik slaappillen gebruiken met EMPowerplus Q96?

EMPowerplus Q96 zal geen interactie met slaapmiddel producten hebben. Sommige slaapmiddelen werken langzaam op  de hersenen en andere functies in  de volgende dag. QSleep is een groot non-verslavend alternatief.

 

Moet ik extra enzymen of supplementene nemen om de volledige absorptie van EMPowerplus Q96 te krijgen?

 De voedingsstoffen in EMPowerplus Q96 worden gemicroniseerd enge chelateeerd en hebben geen extra enzymen  nodig om opgenomen te worden in de bloedbaan en om de bloed-hersenbarrière te passeren.

 

Waarom bevatEMPowerplus Q96 fenylalanine?

 Fenylalanine is een natuurlijk aminozuur in het voedsel dat  u elke dag eet. Het heeft vele voordelen en geen toxiciteit of bijwerkingen zoals in de kleine doses bij EMPowerplus Q96. Het gaat rechtstreeks naar dopamine en adrenaline en is nuttig voor energie, stress, vermoeidheid en pijn. Dit is een veel gebruikte, veilige essentieel aminozuur dat wordt geproduceerd door gisten en bacteriën, als metabolische bijproducten bij de afbraak van eiwitten.

 

Wie zou EMPowerplus Q9 niet moeten nemen omdat er fenylalanine inzit?

 Mensen met fenylketonurie (PKU), een zeldzame genetische aandoening, moet fenylalanine voorkomen.
Ook moeten mensen die op dit moment wordt behandeld voor melanoom geen EMPowerplus Q96 nemen vanwege de fenylalanine inhoud. Voor degenen die in remissie van kanker zijn zou het geen probleem zijn.

 

 Ik stopte met het nemen van een andere medicatie en begon EMPowerplus Q96. Ik heb gemerkt dat ik me nu erg moe voel. Waarom?

Staken van een medicatie kan vermoeidheid en andere symptomen veroorzaken. Houd er rekening mee dat we u niet aanraden dat u met alle voorgeschreven medicijnen stopt  zonder overleg met uw zorgverlener.

 

Wordt het foliumzuur in EMPowerplus Q96 gemethyleerd?

Ja. We maken gebruik van gemethyleerde foliumzuur in EMPowerplus Q96.

 

Welke vorm van vitamine B6 wordt gebruikt in EMPowerplus Q96?

De vorm van vitamine B6 is pyridoxinehydrochloride, die zeer gemakkelijk wordt verteerd en veroorzaakt geen maagklachten in de dosis die in EMPowerplus Q96 zit. Deze vorm van vitamine B6 wordt gecreëerd door gespecialiseerde bacteriën en gisten.

 

Welke vorm van vitamine B12 wordt gebruikt in EMPowerplus Q96?

EMPowerplus Q96 bevat cyanocobalamine, een vorm van vitamine B12. Cyanocobalamine is stabieler dan methylcobalamine; het vereist ook meer  methylcobalamine als aanvullingen om dezelfde hoeveelheid cyanocobalamine te krijgen.

 

Kan EMPowerplus Q96 slaapmoeilijkheden veroorzaken? Wat moet ik doen als dit gebeurt?

wij raden u EMPowerplus Q96 te nemen in de ochtend en de vroege middag uiterlijk 05:00. Nog beter is het om de middag dosis van 4:00 naar 3:00 te brengen. Indien genomen in de avond, kan EMPowerplus Q96  slapeloosheid veroorzaken bij sommige mense. Als de slaap een probleem is, kunt u ook proberen uw dosering terug te schroeven.

 

Wat is de bron van gelatine in de EMPowerplus Q96 capsules?

 De gelatine in EMPowerplus Q96 capsules is van gezuiverd varkensvlees gelatine. Als u liever een veganistische optie wil,  probeer dan de EMPowerplus Q96 tabletten.

 

Kan EMPowerplus Q96 helpen met  de zenuw-functie?

 EMPowerplus Q96 helpt bij het verhogen van  neurotransmitter chemische stoffen, die zenuw functies kunnen stimuleren.

 

Mijn kind begonnen met EMPowerplus Q96 en lijkt nu veel meer boos. Is dit normaal?

 EMPowerplus Q96 wordt gebruikt om effectief woede te verminderen en het verbeteren van de stemming van duizenden mensen, velen met ernstige gedragsproblemen, waaronder kinderen. Het kan zijn dat de woede veroorzaakt door externe of interne stressoren, omdat dingen niet zonder reden gebeuren.
Als dit aanhoudt, echter, raden we u met  EMPowerplus Q96 te stoppen voor een week, en dan opnieuw met een lagere dosis beginnen; verhogen na een week met de normale hoeveelheid en zien hoe het gaat (zie de aanbevolen doseringen voor kinderen boven). Van EMPowerplus Q96 dient u  de juiste dosis te gebruiken. Als uw kind meer dan 4 capsules per dag neemt, zou dat hem /haar overstimuleren

 

Ik heb geen maag; kan ik nog steeds profiteren van EMPowerplus Q96?

 Ook zonder maag, zal grote absorptie van de voedingsstoffen in EMPowerplus Q96 en andere Q Sciences producten mogelijk zijn, omdat de meeste ervan in de dunne darmen en dikke darm en niet in de maag zelf worden opgenomen.

 

 Ik las een onderzoek over EMPowerplus Q96 waarin  olijfblad extract genoemd werd. ? Moet ik olijfblad extract nemen om de beste resultaten te krijgen?

Een recent artikel van Dr. Julia Rucklidge betreft een patiënt die een gastro-intestinale Candida infectieontwikkelde  die het resultaat van EMPowerplus Q96 veranderde,dat eerder  zeer goed werkte.
 Voor mensen met Candida, kan olijfblad extract van groot nut zijn, maar het is niet noodzakelijk voor EMPowerplus Q96 om te werken bij andere individuen. We weten dat de omgeving van het spijsverteringsstelsel het effect EMPowerplus Q96 invloed heeft op een individu, maar de meesten van ons hebben deze extra inname niet nodig om de voordelen te krijgen.

 

Kan EMPowerplus Q96 lage bloeddruk veroorzaken?

 Er is niets in EMPowerplus Q96 of Q Sciences producten die zou leiden tot een lage bloeddruk. Lage bloeddruk is een veel voorkomend probleem, vooral bij vrouwen en het is in de meeste gevallen als gevolg van interne factoren in het lichaam. De mineralen in EMPowerplus Q96 kunnen daadwerkelijk helpen om de bloeddruk te  normaliseren, net als de fenylalanine in EMPowerplus Q96. Fenylalanine staat bekend als een sympathicomimetische amine en deze worden vaak gebruikt om te helpen de behandeling van lage bloeddruk.

 

Kan EMPowerplus Q96 pijn in de borst veroorzaken?

De ingrediënten in EMPowerplus Q96 mag niet leiden tot een pijn op de borst. Als een klant aanhoudende pijn op de borst heeft, moet hij of zij met hun arts  spreken.
Omdat deze capsules groot zijn, moeten ze worden genomen met veel water. Als  een capsule vast komt te zitten in de keel kan dat wat pijn op de borst veroorzaken, zoals kan gebeuren bij elke vitamine en mineralen supplement.

 

Kan EMPowerplus Q96  mij het gevoel geven _______?

 Als mensen beginnen met een nieuw supplement is  de neiging te denken dat alle ongebruikelijke symptomen te wijten zijn  aan dat supplement. Er zijn vele, vele factoren die invloed hebben op hoe we ons voelen en wat we ervaren, met inbegrip van levensmiddelen, veroudering, oefening-status, slaap, etc. Als ongebruikelijke symptomen aanhouden, stop met het product voor een paar dagen en kijk wat er gebeurt.

 

Kan ik meer dan de aanbevolen 4 capsules per dag van EMPowerplus Q96 nemen

Gelieve niet te beginnen met het nemen van meer dan de aanbevolen dosis van EMPowerplus Q96. De aanbevolen dosering is 2 capsules tweemaal per dag. Ga langzaam naar meer als dat nodig is. Als u  toegenomen angst ervaart of overstimulatie, verminder  dan uw dosering.

 

Kan ik EMPowerplus Q96 met andere vitamines en mineralen innemen?

Omdat EMPowerplus Q96  een combinatie is die is gebaseerd op een nauwkeurige balans van ingrediënten, voor het beste resultaat, raden wij u aan dat er geen extra mineralen worden genomen, anders dan zoals aanbevolen door de klant zorgverlener.
 Echter, in de gevallen waarin mensen wensen extra supplementen te nemen, raden wij u aan het ingrediënt dosis op het EMPowerplus Q96 ingrediënt etiket te raadplegen; voeg de dosis van extra supplementen die u wenst te nemen toe, en vergelijk de waarde tegen de toelaatbare bovengrenzen van de set Institute of Medicine (deze informatie is gemakkelijk online te vinden). U kunt dan een weloverwogen beslissing (samen met uw zorgverlener)nemen over de vraag of de extra toeslag voor u geschikt is.

 

Kan ik EMPowerplus Q96 met mijn huidige psychiatrische medicijnen innemen?

EMPowerplus Q96 kan de natuurlijke reactie veranderen van uw lichaam op psychiatrische medicijnen, en is dus niet aanbevolen voor gebruik op lange termijn met dit soort medicatie. Voor vragen over specifieke medicijnen en mogelijke interacties, neem dan contact op met uw zorgverlener.

 

Wat is titaandioxide, op het etiket vermeld in de kleine lettertjes van EMPowerplus ™ Q96?

Titaandioxide is essentieel voor het maken van de ondoorzichtige  capsules - anders worden de gechelateerde ingrediënten zichtbaar gevlekt, die de mensen storen die denken dat ze zijn verouderd. De meeste vitamines gebruiken titanium om de gelatine kleur en het is een natuurlijk proces. Titaandioxide wordt niet merkbaar geabsorbeerd in de gebruikte hoeveelheid; het wordt al 60 jaar gebruikt in  vitaminen en andere supplementen. Geen directe schade is ooit aangetoond of met menselijke kankers geassocieerd. Als iemand een probleem met dit ingrediënt heeft, kunnen zij de EMPowerplus Q96 tabletten, die geen titaan bevatten, kopen.

 

Wat is magnesiumstearaat, op het etiket vermeld in de kleine lettertjes van EMPowerplus ™ Q96?

 Magnesiumstearaat is een vetzuur magnesium en is van essentieel belang voor de flow van de ingrediënten in de capsules. Het is niet aangetoond dat het kanker veroorzaakt of bevordert  bij de mens. Enorme aantallen dierstudies lijken erop te wijzen dat deze kanker kunnen bevorderen, maar wordt  op grote schaal gebruikt in levensmiddelen (koekjes, crackers, etc.) en is veilig bevonden bij de mens. Het wordt ook al  60 plus jaar gebruikt in bijna alle combinatie van vitamineproducten.. Magnesiumstearaat is de goedaardige vloeiversterker die  beschikbaar is. Het wordt afgebroken tot magnesium en stearinezuur, die wordt gevonden in natuurlijke voedingsmiddelen.
Wij streven altijd naar optimale veiligheid en dit zijn ingrediënten die essentieel zijn om het product te leveren.