EM PowerPlus Q96

Wat is dat nu precies...

Ik had er ook nog nooit van gehoord, wilde er eigenlijk ook niks van weten want ik hou niet van medicijnen...
Maar....laat dit nou net geen medicatie zijn. Het zijn zeer uitgebalanceerde vitamine pillen.
Ja leuk...hoor ik je denken...wat moet ik er dan mee...

 

Nou ..Velen van jullie weten dat ik jarenlang loop met depressieve klachten. Deze klachten liepen uit een van niet kunnen slapen omdat de sneltrein met gedachten nog rondreed...vervolgens de volgende morgen weer moe op staan want de trein bleek bij geen enkel station te stoppen...alleen het eindstation...(3 uur 's nachts)

Moe sta ik op, met frisse tegenzin begin ik de dag....al denkend aan alle beren op de weg die deze dag me zouden brengen. Met veel moeite kom ik op mijn werk aan. Ik bekijk de planning en besluit deze maar snel weer aan de kant te schuiven, mens wat moet er weer veel gebeuren...
Ik begin aan mijn eerste klus....Ik stap in de bus op weg naar mijn eerste klant...zo duf als een konijn kom ik bij mijn eerste klant aan....
Uiteraard zit juist vandaag weer alles tegen, met veel moeite kom ik de dag door....
's avonds kom ik in huis...mijn kleine zoon wil aandacht maar de energie is op....Ik plof op de bank neer in de hoop dat ik er niet meer af hoef te komen...

's avonds blijf ik maar wat langer zitten...de sneltrein rijdt vast vanavond wel weer....

Ik besloot op een dag om toch maar weer langs de huisarts te gaan...ik was te moe...kon niet meer genieten van mijn zoon....
Bij de huisarts aangekomen vertelde hij me dat hij wel slaapmedicatie kon voorschrijven..ik kon dan weer wat op krachten komen....chagrijnig ging ik naar huis...Ik wilde geen medicatie...maar ja,..

De telefoon gaat....schoonmoeder belt...ze vraagt hoe het gaat...Ik vertel haar het verhaal over de medicatie. Ze vraagt me voor de zoveelste keer waarom ik toch niet de EM Power Plus uit probeer..baat het niet, dan stop je er zo weer mee....

Met wat tegenzin besluit ik toch maar te luisteren. Ik bestel een pot, en begin met het slikken van Q 96...

Niet te geloven....

Na een week merk ik dat ik mijn kussen aan raak en in slaap val....de sneltrein is mij voorbij gereden en ik hoef niet meer in te stappen!!!!!
's ochtends sta ik op, ik besluit dat mijn vrouw die ochtend kan blijven liggen en dat ik onze zoon wel uit zijn bed haal.
Twee blauwe oogjes kijken me aan, ik lach en begroet hem terug....
wat een verschil....normaal was ik een oude stoomlocomotief die elke ochtend opstartproblemen had en maar langzaam op gang kwam...
Na een werkdag, met heel veel dingen die tegen zitten, kom ik in huis.

's avonds aan de koffie bedenk ik me hoe alles toch veranderd is : ik heb weer controle over mijn leven. Ik overzie de dag weer. Ik zie geen beren meer op de weg lopen. De sneltrein heeft een andere bestemming, de stoomlocomotief is uitgeschakeld. Ik heb weer energie!!

Omdat mijn leven zo veranderd is, wil ik dit graag met anderen delen. Misschien zijn er wel meer mensen die met dit soort klachten/problemen rond lopen.

Wil je meer informatie over Q 96? Je kunt me altijd mailen.

 

Groetjes,
J