De meerderheid van vitamine en minerale supplementen die verkocht worden in supermarkten en gezondheid voedingswinkels worden  niet gemakkelijk verteerd, wat te wijten valt  aan de grootte van de deeltjes en de onjuiste verhoudingen van bepaalde mineralen en vitaminen die afhankelijk zijn van elkaar voor volledige absorptie. Veel supplementen bevatten ook inferieur chelaten en lage kwaliteit ingrediënten.

De unieke formule en de geavanceerde technologie die wordt gebruikt voor de productie van EMPowerplus ™ Q96 vermijdt deze veel voorkomende problemen, die EMPowerplus ™ Q96 maakt tot de hoogste kwaliteit micronutriënt formulering die nu beschikbaaris  op de markt.

1. micronisatie

Met behulp van meest geavanceerde  technologie, zijn mineralen verpulverd naar een grootte die het lichaam kan gebruiken. Terwijl de meeste supplementen worden geproduceerd in 4 uur, duurt het EMPowerplus ™ Q96 micronisatie proces tot 4 dagen.

2. chelatie

Mineralen zijn moeilijk voor het lichaam te verteren in pure vorm. Om dit te overwinnen, doorlopen EMPowerplus ™ Q96 mineralen een streng proces dat hen samenbrengtt in organische moleculen en ze aan eiwitten bindt die het lichaam gemakkelijk kan herkennen en verteren..

3. balans

Vitaminen en mineralen zijn afhankelijk van elkaar voor absorptie in het lichaam. Bijvoorbeeld, moet u de juiste hoeveelheid zink innemen om magnesium volledig te absorberen. Ook zonder vitamine D in evenwicht, kan calcium niet gemakkelijk worden geabsorbeerd. De micronutriënten in EMPowerplus ™ Q96 zijn opzettelijk evenwichtig geproportioneerd voor maximale absorptie en doeltreffendheid.

4. hoeveelheid

De gemiddelde therapeutische dosis van EMPowerplus ™ Q96 biedt een volledig spectrum van micronutriënten in een  hoge doses die voldoende isvoor het aanpakken van tekortkomingen en bevordering vanhet  metabole functioneren. Het goede nieuws? Uit huidig onderzoek blijkt dat veel symptomen van bipolaire, ADHD, depressie en angst kunnen worden verlaagd of geëlimineerd met behulp van de full-spectrum micronutriënt formulering van EMPowerplus ™ Q96.

5. chemische onevenwichtigheid in de hersenen

De meest voorkomende verklaring voor stemmingsstoornissen is een chemische onevenwichtigheid in de hersenen, maar hoe en waarom deze onevenwichtigheden ontstaan is nog niet bekend. Sinds we weten dat een complexe mix van voedingsstoffen, zoals zink en vitamine B6, vitamine B12, de bouwstenen zijn die de hersenen nodig hebben om de juiste hoeveelheden aan belangrijke chemische stoffen, zoals neurotransmitters,te maken, is het aannemelijk dat een gebrek aan deze voedingsstoffen kan leiden tot chemische onbalans en stemmingsstoornissen.

6. een genetische behoefte aan meer voedingsstoffen

Al in de jaren 1960, heeft Dr. Linus Pauling, winnaar van twee Nobelprijzen, gespeculeerd dat sommige mensen een genetisch gebaseerde behoefte hebben aan meer vitaminen en mineralen dan andere mensen. Hij vroeg zich af of mentale ziekte het resultaat kon zijn als niet voldaan werd aan deze extra eisen. Onderzoek toont nu dat Dr Pauling gelijk zou kunnen hebben. Dr. Bruce Ames, aan de Universiteit van Californië, Berkley, heeft aangetoond dat genetische mutaties vaak in een grotere behoefte aan voedingsstoffen resulteren. Hij vond ook dat inname van extra hoeveelheden van deze voedingsstoffen de tekortkomingen kon ophefffen. Als een persoon met een genetische behoefte aan meer voedingsstoffen ze niet krijgt of deze middelen niet kan absorberen, het aannemelijk is dat deze persoon, na verloop van tijd tekorten opbouwt.

7.Gebrek aan voedingsstoffen beïnvloeden groei van de hersenen

Hersen groeifactoren zijn nodig om  de zenuwen gezond en in tact te houden, zodat de juiste signalen kunnen worden verzonden. Van veel voedingsstoffen is aangetoond dat ze van invloed zijn op verhoging van de hersenen groeifactor niveaus. Een gebrek aan deze voedingsstoffen leidt tot hersen cel krimp en de dood van de cel van de hersenen. Het is niet moeilijk om te veronderstellen dat dit een belangrijke rol in stemmingsstoornissen spelen kan..

7. voedingsstoffen die afhankelijk zijn van elkaar

Talrijke studies zijn gedaan over de relatie tussen sommige voedingsstoffen en geestelijke gezondheid, maar er zijn geen “wondernutrienten” ooit opgedoken, . Het is aannemelijk dat een breed spectrum van tekortkomingen resulteren in de symptomen van stemming aandoeningen, dus niet een tekort aan één enkele nutriënt. Maar aangezien een tekort aan een nutriënt onvoldoende   absorptie en/of metabolisme van andere voedingsstoffen kan veroorzaken, kan het resultaat een kettingreactie zijn in meerdere tekortkomingen. Dit is het fundament van de EMPowerplus ™ Q96 formulering. Het biedt een breed spectrum, zeer absorbeerbare scala aan voedingsstoffen die essentieel voor de hersenfunctie zijn, en het levert hen een balans waarmee onderling afhankelijke voedingsstoffen kunnen samenwerken.

EMPowerplus Q96 is een micronutriënt en natuurlijke remedie voor hersenengezondheid en opheffing van het donker van depressie en andere stemmingsstoornissen. EMPower Plus Q96 is een voedingssupplement dat uit 14 vitaminen, 16 mineralen, 3 aminozuren, 3 antioxidanten bestaat. Het werkt door aan de hersenen de juiste balans te geven van mineralen en vitaminen en sporenelementen op een regelmatige basis. Deze vitaminen dienen in de juiste verhoudingen en balans te zijn.